Comunicat de presă - Activitățile desfașurate în ultima perioadă

   Așa cum v-am obișnuit de la un timp, Compania de Utilități Publice Tecuci SRL dorește să vină în întâmpinarea tuturor celor interesați despre activitatea pe care o desfășurăm.

  După ce am prezentat data trecută , speram să lămuresc salarizarea personalului , astăzi venim și comunicăm următoarele:
  După două luni de implementare a inițiativei „ Implică-te și participă la reciclare” distribuind la fiecare proprietar de casă saci menajeri și la Asociațiile de Proprietari interesate, saci menajeri pentru colectarea selectivă a plasticului și a hârtiei putem spune că suntem pe un drum bun, s-a materializat prin cantitatea mai mare de reciclabile colectate.

  Acțiunea va continua și le mulțumesc tuturor cetățenilor Municipiului Tecuci pentru participarea la această inițiativă.

  În ceea ce privește mult discutatul contract de deszăpezire, sunt în măsură să vă informez că s-a încheiat contract de deszăpezire ( anul acesta condițiile meteorologice ne-au ajutat) și comparativ cu perioada precedentă 2019-2020 , contractul de deszăpezire a avut contracte subsecvente achitându-se doar serviciile prestate în perioada ninsorilor . Astfel, activitatea de deszăpezire pe lunile ianuarie-februarie 2021 a costat doar 4400 lei.

  În perioada imediat următoare , Compania de Utilități Publice Tecuci SRL demarează o campanie de strângere a deșeurilor eterogene și solicită sprijinul cetățenilor în sensul de a ne contacta telefonic si nu a scoate pe domeniul public a acestora (ceea ce conferă orașului un aspect necivilizat ) iar noi vom răspunde prompt acestor solicitări. Mizez pe spiritul civic al fiecăruia dintre noi, pentru a păstra orașul curat.

  În campania de primăvară, care se va desfășura la inițiativa UAT Tecuci , vom participa cu toate forțele și utilajele disponibile la curățenia, strângerea, transportului tuturor deșeurilor precum și la spălarea, igienizarea coșurilor de gunoi și a platformelor de colectare a deșeurilor situate în zona blocurilor.

  În continuare vă asigur de sprijinul tuturor angajaților Companiei de Utilități Publice Tecuci SRL (fapt pentru care le mulțumesc și pe această cale pentru modul de implicare în menținerea curățeniei orașului, activitate care se desfăsoară permanent sub deviza ,,Fără implicare, nu există rezolvare la nicio problemă”).

  Mulțumesc încă o dată pentru implicarea în colectarea selectivă a deșeurilor!

Silviu Paladi  Director General/ Administrator

© 2020 - CUP Tecuci | Toate drepturile rezervate
Creat și promovat de DECIBEL Medianet srl Tecuci